Binnen 24 uur verzonden
Gratis verzending
Vegan & cruelty free

Eyeliner

Door het gebruik van de perfecte waterproof eyeliner kan je verschillende opvallende make-up looks creëren. Het kan nogal een uitdaging zijn om eyeliner perfect aan te brengen. Daarom is het van belang dat jij de beste waterproof eyeliner aanschaft. Door

Door het gebruik van de perfecte waterproof eyeliner kan je verschillende opvallende make-up looks creëren. Het kan nogal een uitdaging zijn om eyeliner perfect aan te brengen. Daarom is het van belang dat jij de beste waterproof eyeliner aanschaft. Door het gebruik van een waterproof eyeliner zal het lijntje langer blijven zitten en niet uitlopen. De beste eyeliner waterproof zorgt ervoor dat jij er de hele dag goed uitziet en koop je bij SHAB!

Perfect eyeliner waterproof: de vloeibare variant

De liquid eyeliner waterproof van SHAB is van uitstekende kwaliteit en heeft een intense zwarte kleur, waardoor jij gemakkelijk een unieke ooglook kunt creëren. De speciale formule van de SHAB eyeliner zorgt ervoor dat het niet brokkelt, nadat je het hebt aangebracht. De eyeliner wordt geleverd inclusief een kwastje met een flexibele tip, waardoor het aanbrengen van de eyeliner een stuk makkelijker wordt. Als jij nog nooit eyeliner hebt aangebracht, is deze vloeibare variant van SHAB ideaal. De eyeliner droogt mat op, maar is makkelijk te verwijderen met een make-up remover. Wat wil je nog meer? De eyeliner van SHAB heeft het allemaal.

Hoe kun je eyeliner het beste aanbrengen?

Wanneer je de eyeliner aan gaat brengen, is het van belang dat de huid gereinigd is. Hierdoor blijft de perfect eyeliner waterproof goed zitten. Begin altijd met een dun lijntje en houd wattenstaafjes bij de hand om een uitschieter te kunnen corrigeren. Het is vooral belangrijk om geduld te hebben. Eyeliner aanbrengen vraagt precisie en geduld.

Liquid eyeliner waterproof kopen bij SHAB

Ben je op zoek naar de beste eyeliner waterproof waarmee je een perfect lijntje kunt maken? Bij SHAB kun je terecht voor een liquid eyeliner waarmee je een unieke oog look kunt creëren. Heb je een vraag over onze eyeliner? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »